Skip to content
Câștigă-ți existența ajutându-i pe alții să conducă.

Câștigă-ți existența ajutându-i pe alții să conducă.

Ești gata să îți trasezi propriul curs, la cârma propriei afaceri? Când vei deveni un membru Maxwell Leadership Certified Team, vei avea controlul total al propriei afaceri și vei putea să ai venituri așa cum îți dorești tu să ai... Merită să fii propriul șef!  Și nu vei face asta pe cont propriu. Vei face parte dintr-o comunitate globală formată din antreprenori Maxwell Leadership, conduși de echipa noastră de experți, mentori și traineri de top, împreună cu John C. Maxwell. Vei avea acces la oameni, instrumente și resurse de care ai nevoie să dezvolți o activitate prosperă de dezvoltare a abilităților de leadership.

Vei obține tot ce ai nevoie pentru a dezvolta o afacere de succes în calitate de vorbitor, coach sau trainer pe teme de dezvoltare a leadership-ului

Încredere și credibilitate

Când te vei alătura celor peste 40.000 de membri din Maxwell Leadership® Certified Team din cele peste 160 de țări, vei beneficia de una dintre certificările de top în domeniul leadership-ului, ceea ce îți va oferi impulsul de care ai nevoie pentru a începe.

Încredere și credibilitate

O comunitate și instrumente exclusive

Bucură-te de acces complet la instrumentele exclusive de coaching, comunicare și training marca Maxwell Leadership, care te vor ajuta să livrezi servicii clienților tăi pentru a-ți crește afacerea mai rapid. Nu va trebui să faci nimic pe cont propriu, pentru că ai parte de suport live și o comunitate online de antreprenori.

O comunitate și instrumente exclusive

Mergi mai departe, mai repede

Cu ajutorul unei programe de studiu complete create de John C. Maxwell și corpul său profesoral, vei învăța cum să găsești clienți care au nevoie de tine, cum să îți prezinți serviciile de comunicare, coaching și training pe teme de leadership astfel încât clienții să își dorească să beneficieze de ele și să poți livra servicii de top care îi va face pe clienți să revină mereu.

Mergi mai departe, mai repede

Proprietate integrală

Când te vei alătura Maxwell Leadership® Certified Team, vei păstra în totalitate orice profit, și vei face lumea un loc mai bun printr-o influență pozitivă.

Proprietate integrală
Maxwell Leadership - logoMark
Maxwell Leadership - logoMark

Ești gata să îți câștigi existența ajutându-i pe alții să conducă?

Programează o discuție telefonică gratuită cu un Coordonator de Program pentru a descoperi dacă Programul de Certificare Maxwell Leadership este potrivit pentru tine.

Abonează-te la Minutul cu Maxwell

și primește zilnic lecții de leadership de la John C. Maxwell și Echipa Maxwell Leadership!

Maxwell Leadership - logoMark

Ei au ajuns să aibă succes pe plan personal și o semnificație de durată și la fel poți și tu.

Maxwell Leadership - logoMark
leadership_podcast_maxwell