Skip to content
icon-resources

Resurse pentru călătoria ta de leadership.

Continuă să te dezvolți și să avansezi către a deveni liderul care ai fost născut să fii, cu ajutorul resurselor de dezvoltare a abilităților de leadership de la Maxwell Leadership®.

WLU_03072022_1056MarkColeWLU_03072022_1056

Podcast

Abonează-te la Podcast-ul Maxwell Leadership®

Fiecare drum cu mașina este o oportunitate de a-ți perfecționa abilitatea de a avea un impact pozitiv asupra ta și a altora cu lecțiile și discuțiile noastre despre leadership.

MWM-iPhone

Minutul cu Maxwell

Vizionează Minutul cu Maxwell

Dacă nu prea ai timp, asta nu înseamnă că trebuie să încetezi să te mai dezvolți pe plan personal. Menține-te inspirat cu videouri zilnice de leadership livrate direct în căsuța ta de e-mail.

Maxwell Leadership - logoMark
Maxwell Leadership - logoMark
Blog

Blog-ul Maxwell Leadership®

Aprinde-ți potențialul pentru a fi liderul unor schimbări pozitive prin leadership-ul bazat pe valori și cu ajutorul unor lecții utile de la liderii noștri experimentați. Aici vei găsi articole scrise de membrii Maxwell Leadership Certified Team, mentorii programului și lideri de talie mondială.

YOUTUBE

Accesează cu ușurință o arhivă întreagă de conținut video Maxwell Leadership® care te va ajuta să provoci schimbări puternice și pozitive cu ajutorul unui leadership bazat pe valori.

Maxwell Leadership - logoMark
leadership_podcast_maxwell