Skip to content
Hai să schimbăm lumea împreună.

Hai să schimbăm lumea împreună.

Fiecare schimbare pozitivă pe care lumea a văzut-o vreodată - indiferent de mărimea ei - a început cu un agent de schimbare care, la fel ca tine, a făcut primul pas. La Maxwell Leadership Foundation, oferim resurse gratuite, finanțate de donatori, pentru a te ajuta să te transformi pe tine însuți, școala sau organizația ta, comunitatea și întreaga ta țară. Credem că împreună, pas cu pas, putem să schimbăm cu adevărat lumea în bine.

Impactul nostru

1.5

milioane de adulți

1.8

milioane de tineri

6

țări

Maxwell Leadership - logoMark

Implică-te

Schimbă lumea începând cu lumea din jurul tău

Schimbă lumea începând cu lumea din jurul tău

Transformarea reală începe întotdeauna din interior. Prin organizarea unor Mese de Transformare, te vei uni cu un grup de oameni dornici de schimbare, care se axează pe leadership-ul bazat pe valori și, așa cum spune John C. Maxwell, „Devin mai mari în interior decât la exterior” - pregătiți să transforme intențiile bune în acțiuni puternice.

Începe să-ți transformi comunitatea și țara

Începe să-ți transformi comunitatea și țara

Ești gata să creezi schimbări pozitive și puternice în comunitatea ta sau chiar pentru o întreagă națiune? Noi te putem ajuta să implementezi Procesul de Transformare Maxwell™ pentru a reuni liderii potriviți și să creezi un avânt adevărat în jurul unei agende comune de transformare.

Inspiră generația următoare de lideri

Inspiră generația următoare de lideri

Liderii de mâine se află astăzi în sălile noastre de curs. Prin Asociația Maxwell, programul nostru dedicat tinerilor lideri, elevii și studenții descoperă principii de leadership bazate pe valori și orientate către oameni, marca Maxwell Leadership, își definesc ce fel de lideri vor să fie și învață să-și pună la treabă abilitățile de lideri, influențând schimbări puternice și pozitive în lumea din jurul lor.

Sprijină schimbări puternice și pozitive

Sprijină schimbări puternice și pozitive

Nicio lucrare de-a noastră nu se poate realiza fără sprijinul financiar al donatorilor noștri. Dacă donezi acum, vei ajuta la aducerea principiilor de leadership eficient și bazat pe valori în mai multe comunități din lume și vei avea ocazia să vezi cum banii se transformă într-un impact durabil, care schimbă vieți peste tot în lume.

Maxwell Leadership - logoMark
Maxwell Leadership - logoMark

Schimbăm lumea: pe rând, cu fiecare viață, acțiune și comunitate

Nu există o cale mai bună de a ne înțelege munca decât înțelegerea impactului pe care l-a avut asupra unei persoane tinere care avea nevoie de asta.
Maxwell Leadership - logoMark

Guatemala

2,4 milioane de participanți până în prezent

Programul a fost lansat în 2013 cu 200 de coachi care au format 20.000 de adulți, iar apoi am ajutat milioane de adulți și tineri din Guatemala să învețe și să practice în viață principiile unui leadership bazat pe valori și orientat către oameni. Acești lideri de toate vârstele în plin proces de dezvoltare, și-au multiplicat impactul în toate sferele de influență printr-un proces de predare de la egal la egal, care se concentrează pe auto-reflecție, auto-evaluare și asumarea unei acțiuni mărunte în fiecare săptămână, de a aplica în viață valorile studiate.

Paraguay

790.000 de participanți până în prezent

Când am lansat Transformation Paraguay în 2016, am aplicat ceea ce am învățat în Guatemala, accelerând progresul programului și ajungând la tineri și adulți din toate sferele de influență cu invitații la Mese de Transformare și o concentrare asupra îmbunătățirii educației în întreaga țară.

Costa Rica

295.000 de participanți până în prezent

Programul Transformation Costa Rica a fost lansat în 2018 cu scopul de a atrage 500.000 de oameni să participe în cadrul a 100.000 de Mese de Transformare pentru a întări valorile universale și pentru a promova șase principii pentru o viață intenționată. Mesele de Transformare din Costa Rica acoperă toate sferele de influență, punându-se accent pe dezvoltarea comunității locale printr-un proces de la egal la egal, care se concentrează pe auto-reflecție, auto-evaluare și asumarea de a face o acțiune măruntă în fiecare săptămână.

Republica Dominicană

24.000 de participanți până în prezent

Vestea transformării generate de Maxwell Leadership Foundation a precedat lansarea din Republica Dominicană, iar în noiembrie 2021, am fost întâmpinați cu sufletul la gură de cei implicați. Ni s-au alăturat peste 200 de coachi pentru a forma 24.000 de adulți care să meargă în propriile organizații ca facilitatori de Mese de Transformare care să exploreze dezvoltarea unui leadership bazat pe valori și orientat către oameni.

Statele Unite ale Americii

1.000 de participanți până în prezent

Recent, am adus lecțiile pe care le-am predat în alte țări și în comunități din Statele Unite ale Americii, din Texas și New York. Longview, Texas a fost prima comunitate din SUA care și-a asumat angajamentul de transformare cu ajutorul Maxwell Leadership Foundation. Inițiat în noiembrie 2020, în mijlocul dificultăților cauzate de pandemia Covid-19, am văzut imediat un feedback extrem de pozitiv din partea participanților care au avut parte de transformări pe plan personal. Astăzi, comunitate Longview – care se ridică la nivelul numelui său – s-a angajat să implice 10.000 de participanți de-a lungul timpului și să ajute 400 de gospodării monoparentale să beneficieze de siguranța unei locuințe.

leadership_podcast_maxwell