Skip to content
logoMark

Dezvoltă lideri puternici în jurul tău

Dezvoltarea unei organizații învingătoare nu se poate baza doar pe tine - e nevoie de echiparea tuturor membrilor echipei tale cu abilitățile de care au nevoie pentru fi liderii pe care alții vor să îi urmeze. De la crearea unei culturi și a unei experiențe pozitive pentru clienți în compania ta, până la un nivel de productivitate și profit sporit, soluțiile noastre testate și demonstrate pentru dezvoltarea abilităților de leadership și a echipelor duc la câștiguri pentru organizația ta, chiar și atunci când nu ești prezent.

Workshop-Full-Room_IM

Workshop privat

Un workshop privat și personalizat pentru nevoile echipei tale, organizat de un facilitator experimentat.

johnmaxwell (192 of 294) (1)

Coaching executiv

Echipa noastră experimentată de coachi îți va depăși așteptările în timp ce livrează un plan personalizat pentru organizația ta.

Train-the-Trainer-Instructor

Training pentru traineri

Obține certificarea pentru training-ul pentru traineri ca să ai încrederea necesară pentru a facilita multe dintre workshop-urile noastre pline de valoare.

 

Online-Assessments

Evaluare

Obține o imagine clară a schimbărilor unice cu care se confruntă echipa ta ca un prim pas către identificarea celei mai bune soluții pentru tine, sau măsoară eficiența programului tău de leadership.

Keynote-Stage-Auduience

Vorbitori profesioniști

Găsește un vorbitor pentru a motiva, inspira și interacționa cu liderii tăi în creștere. Cu toții au fost formați și mentorați de John C. Maxwell, unul dintre cei mai bine vânduți scriitori și un expert în leadership recunoscut pe plan mondial.

1EB_1A9_1124_3705671680_4

Licență internațională

Licența noastră le permite companiilor din afara Statelor Unite ale Americii să reprezinte și să vândă soluțiile noastre de training pe teme de leadership.

Maxwell Leadership - logoMark
Maxwell Leadership - logoMark
leadership_podcast_maxwell