Skip to content
logoMark

Testimoniale


Oameni reali. Rezultate reale. Clienții noștri își împărtășesc poveștile.
Citește-le testimonialele...
Marius Darie

Marius Darie

Trainer corporatist, speaker și coach profesional - Arad, Romania

O calatorie provocatoare…”
“Calatoria mea in dezvoltarea personala a inceput in 2001, dar adevarata schimbare s-a produs din 2011 cand am intrat in Maxwell Leadership Certified Team (pe atunci, John Maxwell Team). Atunci cand te pui intr-un mediu propice dezvoltarii personale, care te provoaca sa devii cel mai bun TU, poti creste cu adevarat, si poti adauga valoare oamenilor din jurul tau, ajutandu-i sa isi atinga potentialul maxim.”

Olimpia Doru

Olimpia Doru

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, Co-presedinte Asociatia Femeilor Liberale Arges, Director General New Design Composite - Pitesti, Romania

“DE CE Filozofia John Maxwell ?”
“Pentru ca te transforma, indiferent de varsta biologica pe care o ai, atunci cand faci “ cunostinta” cu el! Pentru ca “valoarea” nu este un pret, nu este o cifra, ci multe “sentimente si trairi, intangibile si poate uneori de neexplicat ale sufletului” concretizate in reguli si principii, care ne calauzesc pe tot parcursul vietii. Pentru ca , desi suntem unici, putem “adauga valoare” fiecare in felul nostru, scopul fiind acelasi!”

Diana Filip

Diana Filip

Actionar si Director Executiv la SC ATVA SRL, Consultanta in sisteme de management, Consultanta in nutritie si antiaging, Programe de training, Coach, Teacher & Speaker - Pitesti, Romania

“SUCCES in 4 luni”
“Datorita programului JMT, am invatat metode si tehnici noi, care mi-au adus succes atat mie cat si echipei mele. Am realizat primul, cel mai important nivel de cariera in afacerea mea de Network Marketing in numai 4 luni. Programul JMT este cel mai complex si eficient program de dezvoltare personala si leadership pe care l-am intalnit.”

Simona Bostan

Simona Bostan

Redactor RTVUnirea International, Consultant nutriție, Profesor universitar - Passau, Germania

“Vă mulțumesc că schimbați vieți”
“Am doar cinci luni de când aparțin acestei familii și vreau să mărturisesc că nu m-aș fi așteptat la rezultate atât de rapide: creșterea vânzărilor în propria afacere și un venit peste așteptări din conferințe, mastermind-uri și coaching (între 3.000 și 5.000 de euro pe lună). Credeți-mă că se poate, dar acest lucru necesită foarte multă muncă, seriozitate și consecvență. Îmi pare rău că mai trebuie să și dorm câteodată, pentru că nu îmi ajunge timpul la câte sunt de făcut. Acum o lună am încheiat două contracte de training în București, dintre care unul la o televiziune, plus multe alte colaborări. La 49 de ani simt că am energie ca la 30 de ani, și știți de ce? Pentru că iubesc ce fac, cred în potențialul pe care îl am și mă bucur să dăruiesc mai departe din ceea ce știu. Vă mulțumesc că existați, vă mulțumesc că schimbați vieți, mulțumesc John Maxwell Team!”

Remus Ciobanu

Remus Ciobanu

Director General EU.TRA.LOG.REMI - Reșița, România

“O investiție care merită”
“Este o lume din care toți am ales să facem parte, fiecare după nevoia lui. Există totuși un nivel superior în interiorul acestei lumi și acela este în John Maxwell TEAM. Acolo suntem tot noi, doar că avem o creștere accelerată. Ai vrea să-ți zic că e singurul lucru cumpărat din viața mea cu care simt că am făcut un pariu magic cu o cotă de 100%? Niciodată nu am simțit mai bine că ce am cumpărat a meritat toți banii. Ai vrea să-ți zic că sunt entuziasmat să am mentori pe post de fani și că aceștia mă echipează și mă aplaudă la fiecare încercare? Nimeni nu m-a sprijinit și încurajat mai mult decât ei, iar întrebările tale vor fi bucurie pentru urechile lor. Ai vrea să-ți spun cum am fost ținut de mână atunci când am făcut primi pași? În John Maxwell Team avem un mentor disponibil și accesibil aproape în fiecare zi a săptămânii și abia așteaptă să-l întrebi ce să faci și cum să faci astfel încât să te simți în siguranță. Ai vrea să știi exact ce acțiuni aduc rezultate și predictibilitate astfel încât să nu o dai in bară? Întreabă-i pe mentori ce ai de făcut și vei primi mai multe detalii decât ai nevoie. Acesta este Mentorshipul, dar mai presus de toate este Leadership. Mentorii noștri sunt performeri conștienți de talentul lor și nu sunt deranjați să-l împartă. Ți-aș vinde personal programul John Maxwell Team, dar nu am calitatea necesară și nici autoritatea.”

Cristina Sorlea

Cristina Sorlea

Business & Personal Coach, Trainer, Speaker, Târgu-Mureș, România

“Mulțumesc că sunteți parte a dezvoltării mele”
“Exact acum 3 ani am luat, plină de frici, decizia care mi-a transformat total viața mie, familiei mele și celor peste 2.000 de persoane care au beneficiat de serviciile mele de training și coaching (95% live). Dorința mea de a-i ajuta pe oameni să DESCOPERE BUCURIA DE A TRĂI a fost atât de puternică că mi-a fost scut pentru toate fricile, îndoielile, plânsetele și frustrările când nimeni nu voia să-mi cumpere programul plătit pe care îl ofeream. Azi îmi trăiesc visul, acela de a locui la munte, lângă susurul unei ape, de unde lucrez online, gestionând propria afacere de Coaching si Training (care îmi generează un venit lunar de mii euro), alături de soțul meu . Azi m-am gândit la toate zilele în care am muncit 14-16 ore pe zi, la toate nopțile de studiu pe platformă și la toate refuzurile pe care le-am primit de la clienți și DA, aș plăti din nou prețul dezvoltării mele. Sentimentul de împlinire este ceva ce nu poți descrie în cuvinte. Trebuie să îl trăiești! Azi simt o RECUNOȘTINȚĂ profundă pentru toți mentorii John Maxwell Team. Mulțumesc pentru că existați și sunteți parte din DEZVOLTAREA mea!”

leadership_podcast_maxwell