Skip to content

“Transformă-ți Leadership-ul
în Influență și Succes!”

În acest Program Avansat de Certificare în Leadership, John C. Maxwell îți va împărtăși secretele sale legate de:
 • Mărirea veniturilor
 • Putere, respect, influență
 • Mărirea numărului de clienți
 • Deschiderea ușilor către success
 • Recunoaștere la nivel înalt
 • Libertate personală
Locuri limitate!

ASOCIAZĂ-TE CU JOHN

Vorbește cu un coordonator de program pentru a primi toate informațiile

Membrii Echipei Globale Maxwell Leadership…
Fii plătit mai bine și obține un succes mai mare!

Diana Filip
„SUCCES in 4 luni”

„Datorită programului Maxwell Leadership Certified Team, am învățat metode și tehnici noi, care mi-au adus succes atât mie cât și echipei mele. Am realizat primul, cel mai important nivel de carieră în afacerea mea de Network Marketing în numai 4 luni. Programul MLCT este cel mai complex și eficient program de dezvoltare personală și leadership pe care l-am întâlnit.”

Diana Filip – Acționar și Director Executiv la SC ATVA SRL, Consultant în sisteme de management, Consultant în nutriție și anti-aging, Coach, Teacher & Speaker Certificat Maxwell Leadership
Pitești, România
Olimpia Doru
„DE CE Filosofia John Maxwell?”

„Pentru că te transformă, indiferent de vârstă biologică pe care o ai, atunci când faci „cunoștință” cu el! Pentru că „valoarea” nu este un preț, nu este o cifră, ci multe „sentimente și trăiri, intangibile și poate uneori de neexplicat ale sufletului” concretizate în reguli și principii, care ne călăuzesc pe tot parcursul vieții. Pentru că , deși suntem unici, putem „adăuga valoare” fiecare în felul nostru, scopul fiind același!”

Olimpia Doru – Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș, Co-președinte Asociația Femeilor Liberale Argeș, Director General New Design Composite
Pitești, România
Marius Darie
„O călătorie provocatoare…”

„Călătoria mea în dezvoltarea personală a început în 2001, dar adevărata schimbare s-a produs din 2011 când am intrat în John Maxwell Team. Atunci când te pui într-un mediu propice dezvoltării personale, care te provoacă să devii cel mai bun TU, poți crește cu adevărat, și poți adăuga valoare oamenilor din jurul tău, ajutându-i să își atingă potențialul maxim.”

Marius Darie – Trainer corporatist, speaker și coach profesional, Mentor Metoda Maxwell de Dezvoltare a Afacerii în cadrul Maxwell Leadership
Arad, România


Cristina Sorlea
„Mulțumesc că sunteți parte a dezvoltării mele”

„Exact acum 3 ani am luat, plină de frici, decizia care mi-a transformat total viața mie, familiei mele și celor peste 2.000 de persoane care au beneficiat de serviciile mele de training și coaching (95% live). Dorința mea de a-i ajuta pe oameni să DESCOPERE BUCURIA DE A TRĂI a fost atât de puternică că mi-a fost scut pentru toate fricile, îndoielile, plânsetele și frustrările când nimeni nu voia să-mi cumpere programul plătit pe care îl ofeream. Azi îmi trăiesc visul, acela de a locui la munte, lângă susurul unei ape, de unde lucrez online, gestionând propria afacere de Coaching si Training (care îmi generează un venit lunar de mii euro), alături de soțul meu . Azi m-am gândit la toate zilele în care am muncit 14-16 ore pe zi, la toate nopțile de studiu pe platformă și la toate refuzurile pe care le-am primit de la clienți și DA, aș plăti din nou prețul dezvoltării mele. Sentimentul de împlinire este ceva ce nu poți descrie în cuvinte. Trebuie să îl trăiești! Azi simt o RECUNOȘTINȚĂ profundă pentru toți mentorii John Maxwell Team. Mulțumesc pentru că existați și sunteți parte din DEZVOLTAREA mea!”

Cristina Sorlea – Business & Personal Coach, Trainer, Speaker,
Târgu-Mureș, România
Remus Ciobanu
„O investiție care merită”

„Este o lume din care toți am ales să facem parte, fiecare după nevoia lui. Există totuși un nivel superior în interiorul acestei lumi și acela este în Maxwell Leadership Certified Team. Acolo suntem tot noi, doar că avem o creștere accelerată. Ai vrea să-ți zic că e singurul lucru cumpărat din viața mea cu care simt că am făcut un pariu magic cu o cotă de 100%? Niciodată nu am simțit mai bine că ce am cumpărat a meritat toți banii. Ai vrea să-ți zic că sunt entuziasmat să am mentori pe post de fani și că aceștia mă echipează și mă aplaudă la fiecare încercare? Nimeni nu m-a sprijinit și încurajat mai mult decât ei, iar întrebările tale vor fi bucurie pentru urechile lor. Ai vrea să-ți spun cum am fost ținut de mână atunci când am făcut primi pași? În Maxwell Leadership Certified Team avem un mentor disponibil și accesibil aproape în fiecare zi a săptămânii și abia așteaptă să-l întrebi ce să faci și cum să faci astfel încât să te simți în siguranță. Ai vrea să știi exact ce acțiuni aduc rezultate și predictibilitate astfel încât să nu o dai in bară? Întreabă-i pe mentori ce ai de făcut și vei primi mai multe detalii decât ai nevoie. Acesta este Mentorshipul, dar mai presus de toate este Leadership. Mentorii noștri sunt performeri conștienți de talentul lor și nu sunt deranjați să-l împartă. Ți-aș vinde personal programul Maxwell Leadership Certified Team, dar nu am calitatea necesară și nici autoritatea.”

Remus Ciobanu – Director General EU.TRA.LOG.REMI,
Reșița, România
Simona Bostan
„Vă mulțumesc că schimbați vieți”

„În momentul în care vă scriu am doar cinci luni de când aparțin acestei familii și vreau să mărturisesc că nu m-aș fi așteptat la rezultate atât de rapide: creșterea vânzărilor în propria afacere și un venit peste așteptări din conferințe, mastermind-uri și coaching (între 3.000 și 5.000 de euro pe lună). Credeți-mă că se poate, dar acest lucru necesită foarte multă muncă, seriozitate și consecvență. Îmi pare rău că mai trebuie să și dorm câteodată, pentru că nu îmi ajunge timpul la câte sunt de făcut. Acum o lună am încheiat două contracte de training în București, dintre care unul la o televiziune, plus multe alte colaborări. La 49 de ani simt că am energie ca la 30 de ani, și știți de ce? Pentru că iubesc ce fac, cred în potențialul pe care îl am și mă bucur să dăruiesc mai departe din ceea ce știu. Vă mulțumesc că existați, vă mulțumesc că schimbați vieți, mulțumesc Maxwell Leadership Certified Team!”

Simona Bostan – Redactor RTVUnirea International, Consultant nutriție, Profesor universitar,
Passau, Germania

Asociază-te cu John

Vorbește cu un coordonator de program și primește toate informațiile
Maxwell Leadership

~ Detaliile Programului Avansat de Certificare în Leadership ~

CARE SUNT CELE 3 MOTIVE PRINCIPALE PENTRU A TE ÎNSCRIE ACUM?

Motivul #1 Devii un Lider mai bun

Te dezvolți în cadrul familiei, bisericii, organizației, companiei și afacerii.

Motivul #2 Acces, Influență & Experiență

Învățând de la John, asociindu-te cu brand-ul Maxwell Leadership și cu Echipa noastră, vei avea mai mult succes și vei câștiga mai MULȚI bani în mai puțin timp.

Motivul #3 Sprijin

Te vei alătura datorită lui John Maxwell. Vei avea succes pentru că nu vei fi singur! Suntem o comunitate de lideri de top dintr-o multitudine de domenii de activitate!

Ai incluse toate cunoștințele, resursele, training-urile și sprijinul pe care îl aștepți de la compania de top în training-ul și dezvoltarea liderilor.

Vei beneficia de cunoștințe avansate de LEADERSHIP

Acest lucru NU se rezumă doar la parcurgerea unei cărți despre leadership sau participarea la un workshop sau seminar. Acest program conține peste 50 de ani de cunoștințe despre leadership din sufletul lui John Maxwell, pe care le predă DOAR membrilor certificați.

Pe parcursul acestui Program vei experimenta „Filosofia lui Maxwell”, cunoscută prin principiile importante ale sale, care se trezesc la viață. Și nu doar că îți va perfecționa înțelegerea a ceea ce înseamnă leadership-ul și cum poți fi un lider, dar îți va permite să împărtășești aceste cunoștințe cu oamenii pe care vrei să-i influențezi și să le adaugi valoare.

Dacă vrei să îți maximizezi INFLUENȚA în afacerile tale, noi te vom certifica să:

 • Formezi, predai și să vorbșeti cu orice individ, companie sau organizație, oriunde în lume, utilizând programa creată de John C. Maxwell, produsele și cărțile sale.
 • Primești manualele de coaching, scripturi pentru discursuri, caiete de lucru, prezentări power-point și ghiduri de facilitare.
  Și, față de alte programe, vei păstra mereu 100% din ceea ce câștigi și ai putea chiar să obții oportunități de afaceri chiar de la ceilalți colegi din echipă!

Training de COACHING

Pentru a preda cele 6 seturi de manuale de coaching/teaching incluse în sistem, vei beneficia de peste 40 ore de training de coaching:
 • Abilități de coaching unu-la-unu sau în grup
 • Cum să predai fiecare lecție din manualele de coaching
 • Cum să îți stabilești propriile tarife pentru coaching
 • Caiete de lucru pentru materialele video din training

Training de COMUNICARE

Pentru a preda cele 10 scripturi și power-point-uri despre comunicare incluse în sistemele de învățare, vei beneficia de peste 44 de ore de training de comunicare :
 • Crearea unei prezentări
 • Formarea tehnicii
 • Cum să îți stabilești tarifele pentru discursuri
 • Coordonarea evenimentelor de comunicare și cele mai bune practici
 • Caiet de lucru pentru materialele video din training

Training de VÂNZĂRI

Vei beneficia de 44 de ore de material video de training în vânzări:
 • Abilități de prezentare prin telefon sau e-mail
 • Abilități de cold-calling (apeluri telefonice nesolicitate)
 • Abilități de socializare (networking)
 • Obținerea referințelor
 • Scenarii de vânzări
 • Întrebări pentru cunoașterea clientului
 • Abilități de încheiere a unei vânzări

Training în Marketing și Social Media

 • 30 de ore de training video despre cum să te vinzi și cum să clădești o afacere profitabilă bazată pe coaching și comunicare.
 • Cumularea produselor și programelor și tarifele
 • Suport săptămânal prin apeluri LIVE
 • Cum să îți dezvolți un public

ÎN PLUS: 2 ZILE de Eveniment LIVE de training cu echipa de profesori din SUA

 • Cunoaște și lasă-te îndrumat de mentorii internaționali
 • Training experiențial și practic
 • Sesiuni paralele cu grupuri restrânse de membri pentru aprofundare
 • Cele mai bune practici pentru coaching, training și comunicare, inclusiv livrarea discursurilor
 • Cea mai bună utilizare a materialului
 • Abilitatea de a socializa cu colegii și de a colabora la idei și oportunități
 • Cunoaște-ți familia pe care poate o cauți de-o viață întreagă

Asociază-te cu John

Vorbește cu un coordonator de program și primește toate informațiile
John Maxwell Team

Bucură-te de puterea asocierii cu autoritatea în leadership
renumită pe plan mondial, John C. Maxwell

Despre John C. Maxwell
 • Formator a peste 6 milioane de lideri în 185 de țări.
 • Votat ca gurul în leadesrhip speaking și training #1 – în ultimii 6 ani consecutivi.
 • Vorbitor legendar pentru companii Fortune 500, guverne străine, Liga Națională de Fotbal, United States Military Academy de la West Point, și Organizația Națiunile Unite.
 • Scriitor de bestsellere cu peste 84 de cărți despre leadership vândute în peste 34 de milioane de exemplare.
Leadership Coach pentru: