Skip to content

John C. Maxwell

Expertul numărul 1 în leadership și scriitor de best-seller-uri
„Crearea unor schimbări pozitive este cea mai bună modalitate prin care poți testa dacă o persoană poate conduce bine... Și oricine merită să fie condus bine.”
John C. Maxwell
John C. Maxwell

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU JOHN C. MAXWELL

În fiecare an am oportunitatea de a le vorbi oamenilor din jurul lumii despre principii capabile să le schimbe viața și momentele definitorii care mi-au influențat viața. Nimic nu e mai presus de a stabili o legătură umană și de a forma noi relații și legături.

Vorbitul în public este, fără îndoială, pasiunea mea cea mai mare. Ador să provoc și să motivez oamenii din public cu povești de viață reale și principii testate și demonstrate în timp pe care le susțin mereu cu pași de acțiune.

Mi-am petrecut ultimii 40 de ani inspirând și provocând oameni din numeroase companii Fortune 500, asociații comerciale naționale, organizații nonprofit și instituții de învățământ pentru a-i ajuta să crească, să se schimbe și să-și găsească pasiunea.

Experiență și subiecte

Am scris peste 100 de cărți pe teme de leadership, capacitate, muncă în echipă, relații, atitudine, succes, dezvoltarea personală și comunicare. Adaptez fiecare prezentare la nevoile publicului în fața căruia voi vorbi și ofer întotdeauna pași practici pentru a pune în aplicare ceea ce învață. Iată câteva dintre subiectele pe care le-am putea aborda împreună:

CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE

Există principii testate și demonstrate care ajută în mod sigur orice persoană să se dezvolte? Eu spun că răspunsul este da. Sunt pasionat de dezvoltarea personală de mai bine de 40 de ani și predau tot ceea ce am învățat că este necesar pentru a ne atinge potențialul maxim.

CELE 5 NIVELURI ALE LEADERSHIP-ULUI

Vorbesc despre unul dintre conceptele mele cheie, „Cele 5 niveluri ale leadership-ului” și despre cum fiecare individ își poate mări influența și rezultatele prin aplicarea celor cinci niveluri în călătoria sa în calitate de lider.

CUM SĂ FII UN SUCCES R.E.A.L.

Împărtășesc principiile care modelează succesul fiecărui individ, concentrându-mă pe Relații, Echipă, Atitudine și Leadership.

CELE 21 DE LEGI SUPREME ALE LIDERULUI

Împărtășesc adevărurile mele fundamentale despre leadership prin anecdote personale și exemple reale din afaceri, politică, sport, religie și armată.

CELE 17 LEGI ALE MUNCII ÎN ECHIPĂ

Ilustrez legile muncii în echipă în orice domeniu din viața unui individ și predau principii cheie care permit echipelor să aibă succes.

TOȚI COMUNICĂM, DAR PUȚINI STABILIM ȘI RELAȚII

Vorbesc despre cele cinci principii de stabilire a relațiilor care ajută indivizii să influențeze schimbări și să obțină rezultate.

LIDER LA 360 DE GRADE

Ilustrez convingerea mea cu privire la faptul că indivizii pot conduce în sus, în jos și la același nivel cu ei indiferent de poziția lor într-o organizație.

PUNE-ȚI VISUL LA ÎNCERCARE

Îmi ghidez publicul printr-o serie de întrebări la care, atunci când răspund, îi ajută să ia decizii bune și să profite din plin de orice moment pentru a-și îndeplini visurile.

ZIUA DE ASTĂZI CONTEAZĂ

Provoc fiecare persoană din public să facă din ziua de astăzi cea mai importantă zi, în încercarea de a se dezvolta către un viitor mai bun cu ajutorul unor principii simple, sfaturi și ghiduri pe care oricine le poate aplica imediat.

leadership_podcast_maxwell