Skip to content

Chris Robinson

VICEPREȘEDINTELE EXECUTIV AL MAXWELL ENTREPRENEURIAL SOLUTIONS - METODA MAXWELL DE V NZĂRI
Chris Robinson

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU CHRIS ROBINSON

Chris Robinson este un partener fondator al Maxwell Leadership Certified Team și în calitate de vicepreședinte executiv al Maxwell Entrepreneur Solutions, este un produs al produsului și conduce o echipă globală de peste 40.000 de vorbitori, coachi și traineri. Chris e un vorbitor public internațional care a captivat un public numeros și a format săptămânal grupuri de oameni din diverse companii înainte de a accepta rolul actual de vicepreședinte executiv al Maxwell Entrepreneur Solutions.

John Maxwell a avut un impact extraordinar asupra vieții sale în ultimii 20 de ani. În tinerețe, Chris a început să urmărească lecțiile lui John pe casete video în cadrul unor cursuri desfășurate în subsolul unei biserici. Apoi, în calitate de reprezentant de vânzări pentru cel mai mare dealer auto din stat, a avansat rapid 3 posturi în 5 ani până a ajuns Manager de Vânzări cu ajutorul principiilor lui John pe care le-a aplicat în cariera sa. Chris a ajutat la dezvoltarea acelei companii de la 18 angajați la peste 700.

Ani mai târziu, el a devenit parte din echipa lui John, în calitate de coach certificat. Chris a jucat un rol esențial în dezvoltarea multor programe oferite de Maxwell Leadership Certified Team, o organizație de dezvoltare a abilităților de leadership cu membrii care vorbesc în public, oferă servicii de coaching și formează oameni cu ajutorul unor principii bazate pe valori și orientate către oameni, prin care îi ajută pe oameni să inițieze schimbări puternice și pozitive în ei înșiși, în organizațiile lor și în lumea din jurul lor. Pentru mai multe informații despre Maxwell Leadership și Maxwell Leadership Certified Team, vizitează MaxwellLeadership.ro.

leadership_podcast_maxwell